EN TEMPS D’ALARMA, NEIX UNA NOTÍCIA ENTRENYABLE

Entre tanta desesperació i preocupació, entre tantes notícies negatives, avui se n’ha produït una, molt propera a tots els granollerins, que ens pot fer sentir una mica millor.

Resulta que fruit de la complicadíssima situació que pateix tot el sistema sanitari, i amb l’objectiu d’alliberar quiròfans i llits per atendre l’allau de pacients per coronavirus, a Granollers s’han possat d’acord l’Hospital i La Mútua i de forma coordinada i urgent han habilitat les instal·lacions de la Clínica del Carme per tal de poder-hi acollir tot el servei matern-infantil del Hospital.

Doncs bé, la notícia humana que s’ha produït aquesta tarda es que per primer cop en tota la ja llarga vida de la Mútua de Granollers, ha nascut a les seves instal·lacions el primer nadó en un part sense complicacions per la mare i la filla.

La cooperació i coordinació entre entitats i sobretot l’esforç sobrehumà de tots els professionals de la salut que hi han intervingut, han protagonitzat un acte emotiu i entrenyable que ha fet història.

Infinites gràcies a totes i tots els que ho han fet possible !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s