En positiu

La Revista del Vallès m’ha convidat a compartir una part del seu espai d’opinió  per expressar-hi  – de moment cada quinze dies –  les inquietuds, il·lusions, pensaments i reflexions que vulgui. I, d’entrada, he de reconèixer que el repte em motiva però no deixa de capficar-me, no envà escriure de tot en un espai tant petit no ha de ser fàcil i intentar-ho fer, amés, amb gràcia i que generi algun interès, segur que encara es mes complicat.

 M’agradaria que els meus comentaris es llegissin sense etiquetar-los per endavant, sense pensar que persegueixen un determinat benefici partidista. M’agradaria que es valoressin com les opinions d’un simple ciutadà i això, creieu-me, no es cap obvietat. He viscut experiències que em fan pensar que malauradament la nostra societat tendeix a classificar-nos, a col·locar-nos en un o altre sector i malpensant de que les coses es fan, sempre, per cercar un determinat profit.

 M’agradaria que la gent entengués que pot ser compatible aprendre de totes les ideologies respectuoses amb els drets humans, sense que això impliqui la renuncia als teus propis ideals. I es que ningú té la raó absoluta i fruit del diàleg i l’intercanvi de pensaments poden sorgir les millors accions.

 A Granollers, com a tot arreu, segur que trobarem actius de totes les procedències, persones i col·lectius que construeixen la Ciutat i seria bo que volguéssim veure-hi  allò de positiu que de ben segur incorporen els seus respectius projectes. No podem apropar-nos-hi o allunyar-nos-hi  només perquè ens sembla que son dels nostres o dels altres.

 Amb aquesta aspiració de que els que em llegeixin ho facin amb tolerància, sense prejudicis, i amb el ferm propòsit de expressar-me en positiu, de bon rotllo com dirien els meus fills, pensant sempre en construir, en aportar elements al debat per avançar i no pas per destruir, m’agradaria donar la meva opinió – repeteixo ciutadana –  en temes tant interessants com la necessària i urgent construcció del Quart Cinturó d’Abrera fins a Granollers; la complexa lluita de drets en el tema de l’ocupació de Can Calet; la defensa decidida de l’Illa de Vianants o el reconeixement entusiasta de la feina feta per Gran Centre en l’inici de l’any en que celebraran el seu 10è aniversari… D’aquí quinze dies m’agradaria ens tornéssim a trobar en aquest racó de la revista. Us hi espero…

….

Article publicat a la Revista del Vallès i després en el meu antic bloc, en data 12-11-04

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s