Escriure per plaer

Prop dels 5 mesos d’abandonament del bloc, torno a obrir-lo amb renovades ganes de penjar-hi, de tant en tant, tot allò que em vingui de gust i sobre aquells temes d’actualitat que em sembli oportú referir-m’hi. El que sigui, però només per el plaer d’escriure.

He de reconèixer que vaig cometre un error al inici del bloc, en els mesos d’octubre, novembre i desembre de l’any passat. Vaig caure en la “tirania” de les audiències, obsessionat en escriure, dia si dia no, per anar pujant en el rànquing dels blogs catalans. Comprovar, cada dia, quantes persones havien visitat el bloc i llegir-ne els comentaris s’havia transformat en una necessitat. Tot, menys el plaer d’escriure… absurd.

Aquest mon de la blogosfera va seduir-me, ho reconec. Des de la comoditat del ordinador personal, assentat tranquil·lament a casa, poder publicar en portals atractius tot allò que et preocupa, al instant, suposa una revolució comunicativa de gran magnitud. El que ja no m’agrada tant son els comptadors de visites i els rànquings. La competitivitat en un espai per l’oci no te sentit. Calia recuperar el plaer d’escriure per escriure, sense anar mes lluny…

I en aquestes em trobo ara. Retorno al “debat a bat” per deixar escrit els neguits que em fan pensar. No pretenc ni crear escola ni cercar seguidors. Només vull ordenar idees i plasmar opinió sobre els temes d’actualitat que em provoquen una motivació especial a la crítica positiva o negativa.

Tinc ganes d’escriure sobre la situació del Hospital de Granollers (darrerament he tingut que acompanyar a la meva mare, diverses vegades, a urgències i, certament, allò es un caos indigne d’una societat desenvolupada com la nostre). També tinc ganes d’escriure sobre la imminent obertura del nou edifici judicial de Granollers; l’ampliació de la illa de vianants; el quart cinturó o ronda del Vallès o, evidentment, el govern tripartit i el final de la negociació sobre el finançament de les comunitats autònomes, la sentència del Estatut i les eleccions europees.

Temes, neguits, inquietuds i propostes. De tot però només per el plaer d’escriure.

………

Article publicat en el meu anterior bloc en data 01-05-09

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s