Ara més que mai

Estem immersos en una gran crisi, ja ho sabem. Contínuament estem llegint i sentint noticies sobre les baixades de les borses; l’increment de la taxa d’atur; les dificultats per finançar el deute de les administracions públiques; les fusions bancàries; les retallades pressupostàries i sovint ens hem indignat.

Altres vegades, ni tant sols ens indignem,  fem com si els problemes no  fossin nostres i mirem cap a un altre costat.

Ben segur que aquesta crisi té unes causes i uns culpables principals i és just que tractem d’esbrinar perquè i com hem de sortir-nos-en. La societat haurà d’aprendre per no tornar a caure en els mateixos errors, però, i mentre no aconseguim remuntar la situació, que hem de fer ?

Podem seguir indignats, però no podem mirar cap a un altre costat. Podem protestar, però no n’hi ha prou.

Cada dia hi ha més persones i famílies properes a nosaltres que pateixen problemes reals, problemes per poder tenir un sostre on viure i fins i tot aliments per subsistir, problemes que fa molts anys la nostra societat benestant no coneixia en la seva dimensió actual…

Des de l’associació Amics d’El Xiprer pensem que, tots junts, podem fer molt per millorar la situació i la dignitat dels milers de persones de la nostra comarca que pateixen directament els estralls d’una crisi que està durant massa. Pensem que la nostra comunitat pot millorar si entre tots ens ajudem… indignem-nos!, sí, però solidaritzem-nos amb els més necessitats.

Per intentar fer alguna cosa en aquesta direcció, us oferim la nostra organització per vehicular l’ajuda a El Xiprer, la Casa d’acolliment que en els seus prop de 15 anys d’existència ha demostrat abastament fer un gran servei humanitari i que ara, lamentablement, es troba desbordada per la gravetat de la situació.

Ara més que mai, El Xiprer necessita l’ajuda de tots nosaltres. No podem mirar cap a un altre costat, la crisi la tenim a tocar, la tenim al costat de casa, prop de persones que pateixen i que coneixem… Si cadascú de nosaltres contribuïm amb 10€ mensuals (una mica més del que costa una entrada de cinema) estarem ajudant a que més de 4.000 persones puguin alimentar-se durant tot un mes, o, entre d’altres accions, puguem continuar administrant 12 habitatges perquè gent sense sostre tinguin on viure.

No us sembla que els 10€ que aportem a El Xiprer són, també, una bona inversió per sortir de la crisi ?.

Ara més que mai, Ajuda’ns !

……

Article per el web dels Amics d’El Xiprer, en data 15/11/11

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s