Eleccions, sentiments i agraïments

Després dels resultats electorals és lògic llegir en el Facebook molts missatges de felicitació per tots aquells que han guanyat clarament als seus pobles. A Granollers hem de felicitar molt especialment a Josep Mayoral que, en contra de la tendència a la baixa de la seva formació política, ha revalidat la majoria absoluta, amb increment de vots i de percentatge. També he llegit molts missatges destacant, entre d’altres, els bons resultats dels alcaldes de Les Franqueses o La Garriga, que podran revalidar les seves alcaldies. Tanmateix he vist molts missatges destacant l’ascens d’ERC o l’entrada a molts municipis de les CUP o Ciutadans…

Però en aquest post vull expressar, des de l’enyorança dels temps en que jo també vaig presentar-me a les eleccions, els meus sentiments vers totes aquelles persones que han decidit formar part d’una candidatura, sigui quina sigui. A tots ells, agrair-los-hi la seva generositat i empenta per voler millorar la seva ciutat. Soc dels que penso que la política, diguin el que diguin, és una tasca imprescindible per la democràcia i son molts més, infinitament més, els que actuen amb honorabilitat, que aquells que han buscat un enriquiment personal.

….

Post publicat en el meu Facebook en data 25-05-15

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s