No ens enganyem, si es vol prescindir de l’Artur Mas, es prescindeix de CDC

Reconec que no entenc que des de les formacions independentistes es veti a Artur Mas, quan ha estat el president de la Generalitat que més s’ha compromès i més ha arriscat per portar el procés sobiranista fins cotes inimaginables només fa 5 anys.

Entendria, en canvi, que la CUP mantingués que no pot pactar amb Junts pel Si, perquè incorpora 30 diputats convergents. Aquest posicionament seria més coherent i no concentraria el debat en una sola persona, la mateixa que precisament és més atacada per les forces polítiques i mediàtiques que defensen l’immobilisme del Estat espanyol.

Ho entendria, ho trobaria més coherent, però ens abocaria inevitablement a unes noves eleccions ja que Junts pel Si, sense CDC + la CUP no sumarien cap majoria.

Agradi o no a l’esquerra radical, el procés cap a la independència s’ha de construir de forma transversal, sumant-hi totes les opcions polítiques i, just en aquest moment, pretendre apartar als convergents, em sembla un error estratègic monumental.

Per tant, no ens enganyem, no es només Mas el que desagrada a la CUP, es Convergència Democràtica de Catalunya en la seva totalitat i això es tant com qüestionar no tan sols a una persona, per més important i significativa que pugui ser, sinó a tots els seus milers de militants, seguidors i votants, i això considero ja es més difícil d’acceptar, per no dir impossible.

No ens enganyem, si es vol prescindir de Mas, es prescindeix de CDC i llavors la suma és queda curta…

….

Post publicat al meu Facebook en data 02-10-15

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s