Comiat de la Mútua

Després de 14 anys, el proper dimecres 29 de juny acabarà la meva trajectòria a la Junta de la Mútua de Granollers. El convenciment personal de que els càrrecs de representació no han de perllongar-se en el temps per permetre la regeneració dels equips directius i la confluència de responsabilitats professionals particulars que impedeixen poder mantenir el grau de dedicació que la presidència exigeix, son les causes que m’han portat a decidir no presentar-me a la reelecció.

Clara Armengol, de VOTV, em va fer una entrevista pel programa “Busquem Respostes” en el que vàrem fer un repàs a la situació de la Mútua de Granollers i en general del mutualisme a Catalunya.

Als amics del Facebook que sigueu socis de la Mútua, us he de dir que ha estat un grandíssim honor poder representar aquesta entitat tant estimada. No ser si el meu pas per la Junta i presidència haurà estat encertat, el que si puc assegurar-vos és que he fet tot el que he pogut i/o he sabut.

I als amics que no formeu part de la Mútua de Granollers, dir-vos que la nostre és quelcom més que una asseguradora de serveis sanitaris. La Mútua és una entitat de primer nivell, amb tots els serveis de qualitat prestats en un mateix edifici, amb clínica pròpia, i tot això sense afany de lucre, revertint els seus beneficis a favor de la solidaritat interna (entre els socis) i externa (retornant part dels beneficis en múltiples col·laboracions ciutadanes i socials).

Som Mútua !

….

Post publicat al meu Facebook en data 24-06-16

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s