Diguem prou!

Que més ens ha de passar com a ciutadans perquè diguem prou ?!… quines condicions més negatives ens hem de trobar perquè diguem prou ?!… quants aturats més hem de tenir perquè diguem prou ?!… quantes retallades més hem de patir perquè diguem prou?! …

I com a catalans, quantes discriminacions més hem de sofrir per dir prou ?!… quants incompliments més hem de suportar per també dir prou ?!…

Fa anys vaig viure en primera persona la política i sempre més n’he estat seguidor i me n’he sentit molt proper quant injusta i genèricament s’ha maltractat la classe política. Però també em revelo més quan veig la incapacitat política de canviar el guió de l’interès partidista que totes les formacions, més o menys, acaben aplicant…

I és que ara ens toca dir prou !…

Prou de mirar cap un altre costat quan les responsabilitats son properes, prou d’escapolir el bulto, prou d’acusar uns i altres…

Catalunya necessita un govern fort, que doni confiança a la població de que junts ens en podem sortir. Un govern que pugui trobar solucions amb la seguretat de que des de dins no se’l boicoteja al preu que sigui. Un govern que pugui negociar amb Madrid sabedor que darrera seu hi ha la més gran majoria possible de diputats i d’una amplia societat que li donen suport.

Si seguim desunits, els uns contra els altres, quan tenim temes de tanta gravetat sobre la taula, serà molt difícil que ens puguem sortir.

Potser peco d’anar amb el lliri a la ma i que penso amb utopies, però crec que ara no tenim més excuses i la situació és tant greu, tant, que no ens queda més remei que intentar un govern d’unitat o, si més no, un govern amb un ampli acord amb les principals forces polítiques catalanes.

No soc el primer que ho demano, ni segurament seré l’últim, però com a societat cal que ho diguem moltes, moltes, vegades… Només així, insistint, una i altre vegada, des de tots els sectors possibles, potser, ens faran cas.

Diguem prou als tacticismes i exigim acords que siguin veritablement útils per la societat !!!

……….

Article llegit a “Radio Granollers” en data 10-04-12

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s