Gràcies a El 9 Nou i als seus lectors !

El premi Vallesà de l’any 2011 ha estat atorgat, de forma més que merescuda a la Carme Grau, d’Oncovallès.  Amics d’El Xiprer, a través de la meva persona, va ser-ne candidata i finalista i tot i no resultar-ne guanyadora ens sentim, francament, molt honorats tant de que el Jutjat ens escollís com, i molt especialment, per tot el suport rebut de tots aquells lectors que varen votar-nos.

Des d’aquestes línies volem posar de relleu l’excel·lent tasca que tant Oncovallès, com la resta de finalistes i candidats porten a terme en benefici de la ciutadania, la cultura i els valors solidaris que tant necessita la nostre societat.

Amics d’El Xiprer, en només aquests primers mesos d’existència (just ara celebrarem els dos anys de vida) ha pogut constatar l’enorme labor que la Mercè Riera i tot el seu equip de voluntaris, amb Càritas al capdavant, estan duent a terme en aquella Casa d’Acollida tant màgica; hem comprovat, malauradament, els estralls que aquesta maleïda i injustificable crisi està comportant a molts veïns, familiars i amics i, tanmateix hem rebut, amb gran satisfacció, la solidaritat i recolzament de centenars de granollerins i vallesans que han cregut en el projecte (avui estem a les portes dels 700 socis!!!).

Aquest és, per tant, el nostre premi diari, el veure com la societat, quan més problemes te, més reacciona; el rebre, de part de tota la gent voluntària d’El Xiprer, el seu missatge enriquidor de saber donar a canvi de res i la força que, sense que ells ho sàpiguen, transmet tota la gent que, dins del seu patiment, sap lluitar per subsistir.

El 9Nou, amb la organització d’aquest premi anual sap donar valor a tot aquest teixit associatiu tant característic de Catalunya i que tant necessari esdevé avui i a nosaltres, als Amics d’El Xiprer, que tant necessitem de la difusió per fer arribar el nostre missatge, ens ajuda molt amb iniciatives com aquesta.

Per tot plegat, per l’oportunitat d’explicar-nos una vegada més i per l’oportunitat de compartir amb els altres candidats i finalistes el model de societat activa i compromesa que tanta falta ens fa per intentar remuntar la crisi actual, MOLTES GRÀCIES !!!

…..

Article publicat a El 9 Nou en data 10/05/12

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s