Catalunya si que té sentit

Soc conscient de que el que escriure en aquesta nota no agradarà a tothom. Soc conscient que una part dels 454 amics del Facebook no están a favor, ni de bon tròs, amb el procès sobiranista de Catalunya. També imagino que a uns altres els agradaría un procés molt més accelerat que el que jo contemplo i, per tant, tampòc estarán d’acord amb el que escriuré… a tots, però, vull dir-vos que ens cal molta serenor per afrontar els propers temps. La Catalunya lliure que m’agradaria ajudar a construir hauria de substentar-se sobre la base de la tolerancia ideològica i del respecte per la procedencia de tots els que hi viuran, sense oblidar-nos que el nou Estat que anhelem, algun dia, formarà part de la Unió Europea on compartirem molts projectes amb tots els altres països veïns i amb els que mantindrem, amb tota seguretat, excelents llaços econòmics, comercials, socials i culturals.

 No ens ho possaran gens fácil, ja ho hem notat, i seguirà essent així molt de temps, però no per això hem de caure en les provocacions, ni provocar-ne nosaltres. Penso que els que vivim a Catalunya, compartim o no aquests anhels, hem de seguir essent un exemple de convivencia. Estic convençut de que si no ens movem del camí del civisme, allunyats de qualsevol tipus de violencia física o verbal, mostrarem al món que Catalunya si que té sentit !talunya lliure que m’agradaria ajudar a construir hauria de substentar-se sobre la base de la tolerancia ideològica i del respecte per la procedencia de tots els que hi viuran, sense oblidar-nos que el nou Estat que anhelem, algun dia, formarà part de la Unió Europea on compartirem molts projectes amb tots els altres països veïns i amb els que mantindrem, amb tota seguretat, excelents llaços econòmics, comercials, socials i culturals.
No ens ho possaran gens fácil, ja ho hem notat, i seguirà essent així molt de temps, però no per això hem de caure en les provocacions, ni provocar-ne nosaltres. Penso que els que vivim a Catalunya, compartim o no aquests anhels, hem de seguir essent un exemple de convivencia. Estic convençut de que si no ens movem del camí del civisme, allunyats de qualsevol tipus de violencia física o verbal, mostrarem al món que Catalunya si que té sentit !

….

Post publicat al meu Facebook en data 09-09-13

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s