Que li passa a Messi ?

No puc citar la font perquè el que us diré ho vaig sentir en un sopar en el que el convidat era un ferm opositor a l’actual Junta Directiva del FC Barcelona i va dir que s’expressava “of the record”. Es tracta d’una argumentació sorprenent que quan la vaig sentir vaig pensar que era exagerada i provablement inspirada més per les ganes de criticar als actuals dirigents que no per la realitat. El que passa, però, és que després d’aquell sopar, l’actitud desconcertant d’un Messi passiu, lent i apagat, m’ha fet pensar en que, potser si, tota aquella sospita no es tant esbojarrada…

La trama explicada està relacionada amb Qatar i la magnífica relació mercantil entre el Barça i la monarquia d’aquell país àrab.

Sembla ser, es va dir, que el Paris Saint Germain, propietat de la monarquia Quatarí, vol fitxar Messi per una fortuna, diners que la Junta del Barça aprofitaria per pagar bona part del nou estadi. Això, que no podem saber si es cert o no, es veu que circula per l’entorn de la família Messi, que, tot s’ha de dir, no vol marxar de Barcelona…

Rocambolesc?, segurament, però explicaria força be la situació desconcertant de l’ídol barcelonista… Com dirien els italians, “si no ne vero, e ben trobato”…

….

Post publicat al meu Facebook en data 17-04-14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s