Falten poques hores perquè els indecisos deixin de ser-ho

Amics, arriba l’hora de la veritat, l’hora en que els matisos prenen forma definitiva i els grisos passen a ser negres o blancs. Som cridats a les urnes per decidir el futur de Catalunya en les eleccions més importants que mai hem viscut, l’hora en que els dubtes passin a ser certeses està al caure.

I en aquest moment tant transcendent i tant íntim, seria bo que fóssim capaços de recordar d’on venim i especialment de pensar cap on volem anar. Seria bo que recordéssim als nostres avantpassats, el que van fer per tots nosaltres i seria bo que penséssim en el país que ens agradaria que trobessin els nostres fills i nets quan nosaltres faltem.

Però sobretot, sobretot, seria bo que en aquest moment tant íntim i definitiu, fóssim capaços de decidir lliurament, sense fer cas a les amenaces, ni deixar-nos portar per la corrent majoritària que potser ens envolta. Votem el que votem, fem-ho en consciencia, que mai tinguem que penedir-nos de no haver estat valents i conseqüents amb els nostres pensaments.

….

Post publicat en el meu Facebook en data 26-09-15

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s