El tortell de Reis de Can Bretxa, si us plau !

Com cada any vaig anar a buscar el tortell de reis a Can Bretxa, perquè es el que més èxit te entre la familia i perquè de tant en tant m’agrada entrar a aquell forn i recordar l’estimat i enyorat Joan.

Recentment hem tingut coneixement de que l’empresa Bretxa ha canviat de propietaris i per suposat no hi tinc res a dir, ens el contrari, però em va saber greu comprovar, quan en arribar el moment de coronar al afortunat amb la figureta i llegir aquell tradicional rodolí, que en el targetó ja no hi figurava el logo de Can Bretxa.

Vaig pensar que aquell canvi no calia, que era com una manera de voler esborrar l’història ciutadana, però també vaig pensar que per més que facin, per mi sempre serà el tortell d’en Joan, de l’estimat i enyorat Joan Bretxa.

….

Post publicat al meu Facebook en data 08-01-16

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s