Fins quan ?

Aquest matí he sortit a caminar pel camí que envolta l’estació de tren de Granollers Centre, un camí que faig sovint en cotxe i que de tant vist no hi paro atenció, fins avui que al fer-lo a peu mi he aturat per destacar-ne la gravetat del magatzem de contenidors plens de productes químics, inflamables i ves a saber si fins i tot tòxics que estan aparcats a l’estació, a uns 100 metres dels habitatges del centre de la ciutat.

 Aquesta denuncia que modestament faig avui no es nova, altres l’han fet abans, però els contenidors i el seu perill continuen prop de les vivendes de centenars de persones que hi viuen.

 I he pensat, fins quan ?, fins quan haurem de tolerar aquesta barbaritat ?…

 I he pensat que el mateix que em pasa a mi quan hi paso amb cotxe, que ni ho veig, es el que deu pasar a tots els que viuen a tocar dels contenidors i, el que es pitjor, a tots els nostres representants polítics que ja han assimilat la situació com si no ho veiessin.

 I he pensat que ja n’hi ha prou. Obrim els ulls i la boca per veure i denunciar, fins l’extenuació si cal, aquesta situació. Revelem-nos contra aquest fet i demanem als nostres polítics, a TOTS, que facin pinya i reivindiquin, cada dia, cada instant, el trasllat d’aquest magatzem de mercaderies perilloses perquè mai més estiguin ubicades a tant poca distància de la gent !!!!

…..

Post publicat al meu Facebook en data 13.11.16

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s