Enganxat

Segurament no descobriré res destacant la qualitat vocal dels Cors de la Societat Amics de la Unió o la qualitat musical de l’Orquestra de Cambra de Granollers o dels diferents interpretes de Jazz de casa nostre. No es cap descobriment, ho ser, però tinc moltes ganes d’escriure i d’exclamar ben alt que soc un fan absolut de tota aquesta generació de músics i cantants granollerins i vallesans que dia si, dia també, pugen a tota mena de teatres i auditoris per enamorar-nos amb la seva creativitat i alt nivell interpretatiu.

Un cantant, un solista, o fins i tot un grup, pot sorgir i triomfar des de qualsevol lloc del món, però en pocs llocs del món segurament podran explicar que en una mateixa època comparteixin escenaris desenes de cantants, orquestres simfòniques i grups de jazz que, a sobre, saben sumar i multiplicar les seves creativitats tot unint-se per oferir-nos unes produccions musicals i escenogràfiques extraordinàries.

Ho reconec, em confesso plenament enganxat a aquest autèntic fenomen meravellós que sedueix a tot aquell que l’escolta i ja només espero amb autèntic delit la propera estrena que segurament em deixerà bocabadat. Mentre no arriba aquest moment, tinc apunt uns quants CD’s d’en Marti Ventura que ben segur m’ajudaran a tranquil·litzar la meva ànima.

…..

Post publicat al meu Facebook en data 20-03-16

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s