Granollers és Coral

En motiu de la celebració del Dia de la Mútua que vol reconeixer la fidelitat dels socis i treballadors i per donar compte dels diners recaptats en la campanya “somriures que curen” a benefici del Hospital Sant Joan de Deu, els Cors dels Amics de la Unió, acompanyats pel grup de jazz liderat per en Martí Ventura van protagonitzar una nova vetllada musical de gran nivell. Una vegada més la suma de creativitats i esforços de les entitats de la nostre ciutat van brillar i ens van emocionar.

Granollers és coral i quan més llueix es quan som capaços d’unir-nos per treure el millor de tots nosaltres. D’aquesta manera, divendres, varem viure una nova demostració d’aquesta sinergia positiva que sorgeix quan tothom persegueix els mateixos objectius i es que els músics, els cors, el teatre i tots els seus tècnics, la presentadora, La Mútua, l’alcalde i el president de la Generalitat, es van alinear per oferir un gran acte institucional i cultural, confirmant que si en els projectes s’hi dipositen il·lusions i ganes de fer-ho be, acostumen a sortir be.

La Mútua de Granollers es filla d’aquesta manera de fer ciutat i país, d’aquesta manera de construir junts, en positiu i sempre posant per devant els interesos generals. Som hereus d’una manera d’entendre la societat, col·laborativa i participativa que es resisteix a que tot li vingui fet i, ens al contrari, es mobilitza per assolir els objectius que considera necessaris.

Ens agrada treballar per prestar bons serveis als nostres prop de 18.000 associats, però ho fem en permanent col·laboració amb la ciutat, la comarca i el país, perque pensem que junts, de forma coral, ens en sortim millor.

…..

Article Publicat a El 9 Nou en data 21-03-16

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s